گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پوتین: پیشنهاد روسیه می‌تواند به درگیری اوکراین پایان دهد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفته است پیشنهاد روسیه برای حل و فصل مسالمت آمیز مناقشه اوکراین راهی واقع بینانه برای پایان دادن به خصومت‌ها است، اما غرب به سادگی آن را نادیده می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پوتین در یک سخنرانی کلیدی در باره سیاست خارجی در اوایل ماه جاری، قول داد در صورتی که اوکراین متعهد شود به دنبال عضویت در ناتو نباشد و نیروهای خود را از تمام مناطق مورد ادعای روسیه خارج کند، دستور آتش بس خواهد داد. کی‌یف بلافاصله این پیشنهاد را رد کرد.

 

پوتین در یک سخنرانی دیگر در یک مجمع بین‌المللی که طی روزهای گذشته به میزبانی روسیه برگزار شد، گفت که پیشنهاد او باید توسط طرف‌های ذینفع به دقت مورد بررسی قرار گیرد. برخلاف بسیاری از سیاستمداران غربی که حتی به خود زحمت ندادند تا به اصل ابتکار پیشنهادی ما برسند، انتظار دارم شرکت‌کنندگان در این مجمع، آن را مدبرانه و منطقی مطالعه کنند و ببینند که فرصتی واقعی برای توقف درگیری و مناقشه و حرکت به سوی راه‌حل سیاسی-دیپلماتیک می‌دهد.

 

براساس گزارش خبرگزاری آرتی، در پیام کتبی پوتین که امروز (سه‌شنبه) توسط یوری اوشاکوف، دستیار سیاست خارجی وی خوانده شد، آمده است: مسکو فرصتی برای توقف فوری حل و فصل اختلافات در میدان نبرد و تلفات جانی ارائه می‌کند و با این حال، غرب می‌خواهد "تا آخرین اوکراینی" به مبارزه با روسیه ادامه دهد.

 

او با ابراز تاسف از حمله موشکی یکشنبه اوکراین که منجر به مجروح شدن بیش از 150 غیرنظامی و کشته شدن حداقل چهار نفر در ساحلی در سواستوپول کریمه شد، گفت: «در حال حاضر، جنون نظامی تحریک شده توسط غرب فروکش نمی‌کند».

 

مسکو مدعی است که واشنگتن مسئولیت این حمله را به عهده دارد، زیرا اوکراین از موشک های ATACMS تهیه شده توسط ایالات متحده با کلاهک مهمات خوشه‌ای استفاده کرده است. برخی از مقامات روسی استدلال کرده‌اند که متخصصان نظامی آمریکایی باید مستقیماً در استفاده از این سلاح پیچیده دست داشته باشند./ ایسنا

ارسال نظر